1 Mai Wild ca altul/ Drumul spre mare/ Desperados Wild Music Tracks

Whoop Whoop,

Va pup si va pup!

Astazi o sa va povestesc un pic despre ce am facut eu in weekendul de 1 Mai.

Cine m-a urmarit sambata pe Facebook si Instagram probabil a vazut, cine nu, o sa afle acum. 😀

In primul rand trebuie sa va fac o introducere.

Cel mai wild experiment muzical marca Desperados, Train Trax, a avut loc in ianuarie, in Polonia.
Desperados si trupa de muzica experimentala Mount Kimbie au dus  muzica la un nou nivel. Mai exact, au facut un super party nebun intr-un metrou, plin cu oameni si lumini hipnotizante, vagoanele fiind in miscare.

Ce a iesit, vedeti AICI.

Partea si mai misto este ca experimentul s-a repetat si in Romania, dar de data aceasta intr-un autocar imens care ne ducea spre mare, iar cei de la Soundopamine, una dintre trupele mele mega favorite din Romania, ne-au cantat tot drumul LIVE! Piele de gaina incontinuu! Desperados Wild Music Tracks a fost primul bus din Romania in care calatorii au putut crea un soundtrack colectiv, alaturi de o trupa. Aveam si cateva lazi pline de gheata si Desperados, asa ca va inchipuiti ce a iesit acolo.

Am dansat tot drumul si va spun cu mana pe inima ca a fost mai mult decat cel mai tare drum spre mare din viata mea, ci a fost una dintre cele mai misto experiente ever!

Am facut si un Live pe Facebook in care am surprins exact atmosfera si chiar va rog sa-l vedeti, ca sa intelegeti despre ce vorbesc. Link AICI.

La un moment dat stiu ca s-a plimbat o sticla printre noi in care era montat un dispozitiv care inregistra toate sunetele noastre, iar trupa mixa si transforma in muzica toate acele sunete. How cool is that?

Bineinteles ca pe drum ne-am oprit sa facem si niste poze cinstite in rapita, cu apusul de soare in spate 😀 , apoi am ajuns la mare si ne-am dus direct la Kudos/ Sunwaves.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20

22 23 24 25 26 27

Multumesc pana in China si inapoi celor de la Desperados pentru invitatie si oamenilor super petrecareti care au fost in autocar si au dansat cu mine ore intregi! A fost un weekend f-a-b-u-l-o-s!

Astept urmatorul eveniment de acest gen cu sufletul la gura!

Va pup si va pup,

Multumesc pentru vizita!