bebeSamia, elful roz pudrat

tvee4933

Acum suntem toti jos langa bradul deja impodobit, ne bem cafeaua, Samia doar ce si-a terminat laptele :) Eu incerc sa ignor cat de multa treaba am si ma gandesc doar la ceea ce ador sa fac, sa pregatesc cadourile, sa fac cateva by hand pentru copiii mici care urmeaza sa vina in vizita, sa pregatesc coca pentru biscuitii piperati pe care o voi tine in frigider pana in ajun.

Sunt mega fericita pentru ca familia noastra de prieteni s-a marit de cand ne-am mutat la casa, avem bafta sa fim inconjurati de vecini super simpatici cu care ne putem intinde la party-uri intime in fiecare saptamana. Asa ca lansez aici invitatia pentru ei: “Miercuri, acum am realizat data, 21 decembrie, ne strangem la vin fiert langa bradul asta din poze”

Tot aici lansez invitatia pentru Sinzi si Alex, Lori si Stefan, sper sa ne putem vedea macar putinel!

Si pentru ca ne-au cam alintat si ne-au tot vizitat de la Cernavoda, Lumi+Marian+Anda+Mihai+Rodi+Ioana+Razvan+Tzoc, sper din tot sufletul sa ne vedem si anul asta (avem paturi libere, putem sa bem tuica fiarta)!

Va las sa mai dormiti putin si va sun ca sa va stresez! Muah

Bun, ne intoarcem la pozele de care sunt foarte incantata! Stiu ca uneori exagerez in mintea mea anumite momente, le transform in scene dintr-un film aproape siropos, dar nu imi pot controla imaginatia, asa ca lupt puternic sa le transpun in realitate. Aseara, cand am impodobit bradul, ne-am minunat amandoi de bucuria cu care ne-am inconjurat. Copilul asta care mergea pe langa brad a transformat totul in ceva magic. O aveam pe Sami si anul trecut de Craciun, dar era mica tare, nu zicea nimic, nu facea nimic :))

Am ascultat Sinatra si am ornat bradul cu globuri pictate de mine, am facut pauze de dans cu Samia, de cuddles si pupici.

Stiam ca Samia are caciula asta minunata de pe Mr. Pich, stiam ca am pregatit globuri cupru, roz si turcoaz, ma gadeam ca o sa fie simpatica langa brad dar am uitat de cireasa de pe tort, dresurile roz in care arata direct din desene animate, am ras vreo 10 minute cand am imbracat-o in ele.

Caciula o gasiti aici, este adorabila pentru ca pare hand-made, atat de veritabila si bine lucrata, dresurile aici, comode si utile pentru ca ofera stabilitate prin aplicatiile de cauciuc de pe talpi si genunchi. Nu mai vorbesc de culoare, rozul asta murdar care imi place enorm.

Simpaticilor, va multumim pentru toate mesajele cu care ne bucurati, Samia simte iubirea pentru ca e mereu fericita, va strangem in brate puternic si va dorim Craciun linistit si incarcat cu iubire!

xtfr9846 qbzs4830 jorx3785 juvo4892 mkpn5338 uvtj4861 uoga8124 wvib6883 hmlo2300 orau4975 gwti9341 ndbp3686 ebnf4557 mdws1914 qekj0847 nshd2856