Cea mai calduroasa rochie

Heeei!

Va pup si va pup, ladies!

Acum ca am terminat cu Revelioane, best moments of 2016 si alte giumbuslucuri, revenim la outfit post-uri!

Trebuie sa recunosc ca tinuta de azi am fotografiat-o inainte de Craciun, intr-o zi cu soare, dar vreau sa precizez ca aceasta rochie verde, pe gat, tricotata este cel mai calduros item din sifonierul meu.

Nu stiu din ce este facuta, chiar o sa ma uit pe eticheta, dar daca am de mers mult pe jos undeva si nu vreau sa-mi fie frig pe ea o trag pe mine. De obicei o pun direct peste blugi cu o curea in talie si bocanci, sau daca vreau sa para mai eleganta o port cu cizme.

Din pacate cand am iesit la poze am uitat cureaua acasa si pare cam larguta pe mine, 😀 dar intelegeti voi care e ideea.

In rest, toate bune si frumoase, zilele astea au fost cam amortite asa, multi inca sunt in concediu, nu gasesti sa cumperi o gresie, o faianta, niste usi! :)) Noi suntem cu renovarile, de-aia zic! :))

Aseara am mers vreo ora pe jos, in multe zone chiar din centru parea pustiu. Si vreau sa-mi spuneti voi ce faceti cand aveti chef sa faceti ceva? Ce este fun in orasul asta bai frate, ca inafara de a merge la un film la mall, nu stiu alte variante.

M-am plictisit si de beri, si de ceaiuri, si de paste. VREAU SA FAC CEVA INCITANT SI SUPER DISTRACTIIIV!

Cred ca o sa-mi iau bilete la teatru! Da, o idee excelenta! Dar tot mai vreau si alte idei, poate ma ajutati! Merci anticipat. 😀

OUTFIT DETAILS:

Rochie verde: VIPme, Link AICI (daca folositi la ei pe site codul “Sinziana447”, aveti reducere 5$ la orice comanda peste 50$)

Cizme lungi de catifea: Diva Charms, Link AICI (vedeti ca’s la reducere)

Palton: Shein.com

Gentuta colorata: Tiara Concept Store, Link AICI

Photo credit: Laura Musuroaea 

8 7 3 2 10 9 5 4 6 1

Ne vedem maine, tot aici cu o noua postare!

MUAH, MUAH, MUAH!

S.