cosy bebeSamia

FullSizeRender (1)

De cand ne-am mutat pe langa aeroportul de la Otopeni, nu trece o saptamana fara sa vedem un avion aterizand fix pe deasupra noastra atunci cand suntem pe DN1. Samia este fascinata maxim de tot ce se gaseste pe cer, avioane, soare, luna, stele, nori. Si mie imi dau un vibe tare misto, de mica m-au fascinat si mereu cand se petrece minunea, imi amintesc de locurile bune de poze cu avioane. Sunt cateva, unul dintre ele este acesta din pozele cu Samia de azi. Nu cred ca va amintiti de cele cu mine gravida, undeva pe un pod, incercand sa prind unul la aterizare… Nu mi-a iesit, am stat acolo minim jumatate de ora…

Nici de data asta nu ma pot lauda cu poza aiaaa! Noroc de outfitul dragut al Samiei si campul nins, neatins. Cum trece de 15 grade, ma instalez pe campul asta si imi indeplinesc dorinta. Sper sa am sculele necesare, poate chiar vine avionul si nu sunt in stare sa il surprind :))

Samia poarta rochie #Zara, ghete super comode care nu aluneca deloc si sunt super calduroase de la #EMU Australia, pe care le-am luat de pe Differenta.ro, le gasiti aici, caciula #HM, ciorapi de la MrPich.com. Jacketa si haina sunt primite cadou si nu imi amintesc ce scrie pe etichetele lor, sorry.

Va pupam si va imbratisam si ne vedem pe insta story!

FullSizeRender IMG_2569 IMG_2570 IMG_2571 IMG_2572 IMG_2573