Cudeea Halloween Special 2016 – Zombie Ariana Grande

fullsizerender4 fullsizerender2 fullsizerender1 fullsizerender3

Sa va povestesc despre cum m-am tripat grav in timp ce editam pozele? M-am speriat de mine! Ador sa ma joc cu make-up, sa ma costumez dar cu partea infioratoare stau putin cam prost.

Mi se trage din adolescenta, de la Emily Rose, filmul ala groaznic pe care nu v-as recomanda sa il vedeti… Eu l-am vazut si m-a marcat urat, stiu ca nu mai puteam sa dorm singura in camera si avand deja o varsta, era tare ciudat sa explic parintilor mei ca imi e frica de lesin. Nu imi amintesc cum am trecut peste trauma, dar nici in ziua de azi nu ma pot uita la filme de groaza, nici macar nu inteleg cum pot oamenii sa se uite, atat de absurd m-am speriat :))

Acum, punand cap la cap sperieturile mele puternice, imi amintesc de unde a pornit groaza. In copilarie, pe cand aveam maxim 10 ani, ne-am adunat in fata blocului si o gasca de copii mai mari a inceput sa povesteasca despre ritualuri insangerate ale satanistilor, ce aveau loc in padurea pe langa care veneam eu de la scoala. Cand ma gandesc acum, imi vin in minte imagini clare ale acestor sadici, cu detalii!!! atat de tare am crezut si am vizualizat ceea ce minteau copiii mai mari.
Da, nu am mai putut sa stau in camera singura pe timpul noptii, acela a fost debutul, dar de data asta i-am povestit mamei mele, fiind mult mai sincera si naiva la varsta aia…
Era casa padurarului, curtea acestuia, zona aia in care s-ar fi petrecut toate draciile lumii :))

Eh, in ziua in care m-am facut zombie Ariana Grande, m-am distrat pierduta in detalii de lumina si umbre. Cand am inceput sa fac poze, nu mai zic de editat, atunci s-a schimbat treaba, ca m-am cam panicat :))

Happy Halloweeeeeen!!!

Incerc sa mai fac ceva sempatec si cu Samia, tot caut treburi faine pentru bebelusi, dar na, incerc sa gasesc si ceva ieftin, pun cap la cap idei pentru DIY. MUAH!

Sar’na LENSA.RO pentru lentilele fascinante, m-au inspirat maxim, le gasiti aici! Nici nu are rost sa va costumati de Halloween daca nu va puneti lentile de contact!

Colier #Swarovski – este de fapt o bratara :)

fullsizerender5