End of summer

Ultima zi de vara.

Nu sunt trista ca se termina.

Ba mint…:)) Am un nod in gat de suparare si toata ziua am fost ploata. Ideea e sa fie cald in continuare si gata, nu o sa conteze in ce luna suntem. :)) Eu mai am tot felul de planuri.

Mi se pare ca fiecare anotimp are farmecul lui si iubesc la fiecare in parte cate ceva in mod deosebit, chiar daca vara este cu siguranta preferata mea, iar cea de anul asta parca a trecut intr-o secunda. Am clipit de doua ori si a venit toamna. Parca ieri a fost 1 mai.

Sunt fericita ca am ajuns la mare de vreo 4 ori, voi merge peste 2 saptamani si la Tarnita la un party, o sa incerc sa ajung si la casa bunicilor mei din varful muntelui inainte sa vina frigul, iar marea excursie despre care inca nu va povestesc nimic urmeaza la sfarsitul lui Octombrie. Aia o sa fie wawawiiiwaw, parca inca nu-mi vine sa cred ca voi merge acolo….

Maine se intoarce si baby Deea de la mare, bronzata ca un merisor copt si ne vedem #PeLac, la fel cum facem in fiecare Joi. Abia asteptttt sa o vaaaaad si sa o pup si sa o iau in brate si sa povestim. Mi-e dorut de ea.

Mimimimimimimi. ­čśÇ

Acum va las cu cateva fotografii, iar eu ma duc sa fac ceva bun de mancare.

Muah!

Outfit details:

Bluza: Romwe, link Aici 

Pantaloni: Romwe, colectie veche

Sandale: Aldo

Locatie: Funky Lounge Herastrau

6 3 2 5 8 7 1