I’m back in business. YEY!

Wow, ma simt ciudat, de parca nu am mai facut asta niciodata. :))

Nu am mai stat de mult in fata laptopului, nici nu mai stiu cum este sa intru pe blog sa scriu.

Dupa cum bine stiti am fost plecata in Bali 2 saptamani, saptamana trecuta m-am intors, iar surpriza cea mai frumoasa a fost sa observ cand am scos laptopul din bagaj ca nu mai merge.

Era mort saracutul, nu mai avea suflare in el, nu mai reactiona la nici un stimul, nici macar la imbratisari, sau lacrimi fierbinti.

Asa ca l-am dus in service unde a stat pana ieri. Seara fericita am zis, GATAAAA, ma apuc sa postez pe blog.

SI EROAREEEE din nou. Intr-adevar se deschidea, dar nu ma lasa nici sa accesez mailul, nici sa deschid Safari, nici sa salvez poze etc, etc, etc. Am plans un pic in perna, pentru ca e aproape nou laptopul asta, il am de cateva luni si nu-mi venea sa cred ce mi se intampla. :))

Buuun, azi am facut cateva rugaciuni si am plecat iar cu el la service und l-am rugat insistent pe domnul de acolo sa incerce sa rezolve problema tot azi, caci nu mai rezist inca o saptamana, iar el a fost foarte amabil si a facut tot ce a stiut el mai bine, astfel incat 99% este reparat. Mai are o mica chestiuta deranjanta careia nu i-a dat de cap, dar cred ca pot sa supravietuiesc cu ea…..o vreme. 😀

Am iesit la un Oreo Milkshake si o pasta sa sarbatoresc fericita victorie, apoi ma apuc sa fac un pic de ordine prin casa pentru ca in seara asta vine draga de Ioana Grama la mine.

Va pup si de acum ne vedem aici ca de obicei!

Kiss Kiss Bang Bang!

Outfit Details

Locatie: Funky Lounge Decebal

Bluza: Shein.com

Pantaloni: Stradivarius

Ghete: Papucei.ro

2 4 3 5 1 10 6 8 9