In His Sweather

Heeeeeeeeey!

Ce faceti dovleceilor? Mai e ataaaaaat de putin pana vine weekendul! :) #Yeey

Eu plec in seara asta in Iasi, caci in weekend si eu si Alex vom fi nasi. V-am mai povestit eu ca a nascut sora lui si are un dovlecel de fetita superba, iar noi o s-o botezam. #Anastasia

Abia astept, abia astept!

Inainte sa ma apuc de bagaje, vreau sa va arat un outfit care mie-mi place mult.

Cizmele sunt de pe Joyas si au fost dragoste la prima vedere. Dupa ce le-am vazut pe site nu am mai putut sa dorm vreo 2 nopti, apoi le-am comandat, mi-au ajuns si am dormit cu ele imbratisata! :))

In primul rand ador culoarea, stiti ca este preferata mea, roz pastel pe viata, in al 2 lea rand imi doream niste cizme misto peste genunchi si in al 3 lea rand imi place tocul care este foarte comod. Le iubesc, ce sa mai….

Bluza este a lui Alex, cred ca si-a cumparat-o mai mult de gura mea, sau poate l-am molipsit si a inceput sa-i placa si lui roz, cine stie, vom vedea abia atunci cand o sa-l intreb daca e de acord sa cumparam un frigider roz pe care am pus ochii. Asta-i testul! :))

E foarte confortabila, lejera si pari efforless cool in ea. Hihih. 😀 Gata de acum o impartim. Am zis!

Cireasa de pe tort si la propriu si la figurat, adica eu sunt tortul, hahaha, este aceasta gentuta rosie Wild-Inga, supeeeerba, de lac. #crocoeffect

Are dimensiunea perfecta si este pata de culoare de care avea nevoie tinuta asta nude. Este ca o imbujorare in obraji palizi. :))

De cand am luat-o o port si la tinute elegante pe care le completeaza perfect si la tinute casual-sport la care face contrast frumos, cum imi place mie. E preferata mea in perioada asta pentru ca este o delicata si se asorteaza cu frunzele de toamna, uneori si cu apusul.

OUTFIT DETAILS:

Cizme inalte nude: Joyas.ro, Link AICI

Gentuta superba: Wild-Inga.com, Link AICI

Bluza lui Alex: COS

3

10 8 7 5 9 6  2 11

1

Cum vi se paaar, cum vi se paar?

Merci ca m-ati vizitat si azi, eu ma duc sa fac bagajele.

Sunteti un ceai cald, aromat, din fructele mele preferate!

MUAH!

S.