Irresistible me…

IMG_2463.JPG

Hello, suflete!

Yep, am si eu o varianta a mea, irezistibila in ochii mei :)) Parul lung pana la brau, drept si intr-o culoare naturala. Irezistibila? Ideea este ca ma simt cel mai bine cu acest tip de coafura.

Mereu ma trezesc balind la plete luuungi si naturale, poate cu cateva suvite decolorate de soare, mai ales la fete de 16 ani, imbracate in jeansi basic, skinny, un bluzon gri si o pereche de Converse clasici sau Vans in picioare. Nemachiate, cu tenul proaspat si ochii neobositi… Le ador si le apreciez pentru incredere, as fi vrut sa fiu si eu asa o copila relaxata, cu acces nelimitat la informatie si inspiratie.

Bun, si daca seman cu tata la podoaba capilara? Par fin si nu chiar atat de des, care nu depaseste niciodata o anumita lungime, prea scurt pentru filmele mele? Ce fac in cazul asta?

Apelez la extensii de ani de zile, mereu de calitate superioara, pentru un look cat mai credibil si natural. Nu am gasit in Romania asa par niciodata, mereu mi-am luat din State, la fel ca si acum, am avut bafta si am dat peste cei de la IrresistibleMe Hair Extensions.

Este superb parul de la ei. Par natural, des, cu firele la aceeasi lungime de la radacina pana la varfuri, usor de coafat, usor de vopsit.

Eu am ales varianta cea mai lunga (24 inches = 61 cm) si deasa (200 g)  din categoria Royal Remy, gasiti aici fix la nuanta, in ideea ca parul se toceste in timp si il pot tunde, mereu am facut asta.

Clipsurile au banda de silicon pentru o prindere buna, nu aluneca niciodata, eu NU imi tapez parul la radacina inainte sa le aplic, singurul truc pe care il recomand este samponul uscat, cateva pufuri la radacina, astfel parul capata textura si volum, iar extensiile nu se vor vedea la radacina absolut deloc.

Le recomand 😉

Am purtat extensii IrresistibleMe, aici, lentile contact Lensa.ro, jacheta Exclusives.ro, plic New Look, rochie Oysho, pantofi sport Reebok.

IMG_2456.JPG IMG_2455.JPG IMG_2461.JPG IMG_2460.JPG IMG_2459.JPG IMG_2464.JPG IMG_2462.JPG IMG_2457.JPG IMG_2454.JPG IMG_2458.JPG IMG_2465.JPG IMG_2466.JPG IMG_2453.JPG IMG_2452.JPG