My Birthday Party VLOG

Hey, hey, hey dovleceeeeei!

Va pup si va pup!

Nu-mi vine sa cred ca a mai trecut un an, am ajuns la fabuloasa varsta de 28 de ani, iar eu tot ca la 17 ani ma simt! :))

Nu-mi pasa de varsta oamenilor si nici de a mea, conteaza cat de vesel esti, cat de multe ai invatat, cat de mult ai evoluat si daca ai devenit o persoana mai buna pana la momentul in care te afli.

In ultimii ani am avut norocul sa ma inconjor de oameni superbi, care m-au inspirat sa fac lucruri misto si care m-au ajutat sa merg spre cea mai buna versiune a mea. Uneori imi iese, alteori nu, pentru ca oameni suntem cu tontii 😛 , dar am primit si primesc lectii neincetat. Eu ma straduiesc sa invat din toate si sa inteleg ce vrea Universul sa-mi transmita. 😀

Nu am prea multe planuri de viitor, mi-am cam propus sa traiesc foarte mult in prezent, sa ma concentrez pe ce fac in fiecare zi, iar daca lucrurile bune vin la mine nu pot sa fiu decat super happy si recunoscatoare.

Singura dorinta pe care mi-am pus-o cand am suflat in lumanari a fost ca oamenii pe care-i iubesc sa fie sanatosi, pentru ca ei sunt cadoul meu cel mai mare de la Dumnezeu.

De ziua mea m-am simtit super fericita pentru ca eram cu Alex in noua noastra casa si pentru ca in sufletul meu era LINISTE si BINE.

Petrecerea unde le-am chemat pe fetele mele frumoase (carora le multumesc din inima pentru ca au putut ajunge), a avut loc la Funky Lounge Herastrau, unde am avut parte de super multe surprize mega dragute, daaar nu va povestesc mai multe, va las sa le vedeti in vlog, caci am filmat tot!

In urmatorul vlog o sa va povestesc despre cadourile pe care le-am primit.

Ce ziceti?

Merci mult pentru vizita si pentru mesajele minunate pe care le-am primit de la foarte multi dintre voi!

SUNTETI UN CURCUBEU PE CERUL MEU!

MUCH LOVE!

Sinzi Flamingo.

18033176_1343754985702299_2808797576415064484_n