Paltonul facut din flori, frunze si curcubeu

Hey, hey, hey, iata ca a sosit si ziua in care sa pun pe blog ultima serie de fotografii pe care mi le-a facut Olga Thomas Photography Romania, a2a zi dupa ce a nins tare, tare peste Bucuresti.

Am tot evitat momentul asta, caci acum raman fara poze facute de ea pe stoc, iar orice altceva nu imi mai place. :)) Olga, vrei sa te muti cu mine? Sa fii sora mea, prietena mea, mama mea, verisoara mea, colega mea, sau orice poti tu si sa ma fotografiezi pe vecie? Astept cu interes un raspuns! Multumesc! 😀 😀 😀

Astazi o sa va arat paltonul meu preferat din toate vietile astea. L-am primit anul trecut de Craciun cadou de la Alex si este facut in Livada cu Rochii.

Prima data cand am iesit cu el pe strada bineinteles ca absolut toata lumea sa uita lung dupa mine, vreo doua femei chiar s-au apropiat sa ma atinga, zici ca eram un fel de extraterestru. :)) Bineinteles ca am ajuns atunci acasa deochiata.

Ideea este ca nu-l port foarte des si nu pentru ca nu-mi place sa se holbeze oamenii, ci pentru ca mi se pare atat de frumos si pretios incat l-as tine in vitrina ca pe un bibelou si doar m-as uita la el. Hhihihihi.

Salopeta nude de pe mine am luat-o de la Bershka, iar elasticele de par pe care o sa le vedeti in capul meu sunt imprumutate de la o fetita de 4 ani, caci eu nu avem la mine nimic de prins parul. :))

Dixtractie maxima!

palton1 palton2 palton3 palton4 palton5

21palton6 palton8 palton9 palton10 palton11 palton12 palton13

Merci pentru vizita!

Va pup si va imbratisez!
Daca v-a placut paltonul, de mine, sau de Olga, aveti mai jos un butonas de like. Heheheh.

ZI SUPER VESELAAA!!!!