„Poezie în doi” by Julius Meinl

Poate ca v-am mai spus, uneori ma pun in pat seara cu gandul la cafeaua de dimineata impreuna cu Samia, la ea in camera. Ador mirosul de cafea, mai ales toamna, ador colectia mea de cani, iubesc sa stau la povesti la prima ora in timp ce savurez licoarea magica.

Va dati seama ca m-am bucurat tare atunci cand m-au contactat cei de la Julius Meinl pentru proiectul simpatic „Poezie în doi”.

„Poezie în doi” a reușit să aducă împreună peste 5500 oameni, aceasta însemnând mai bine de 2700 cupluri,pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei, ziua în care poezia și iubirea au devenit monede de schimb. Julius Meinl a reușit încă o dată printr-un manifest social unic să îndemne românii la creativitate, dar și să-i încurajeze să-și exprime sentimentele față de persoana iubită la o cafea.

Julius Meinl au combinat ceea ce fac ei mai bine cu poezia si au oferit cafele gratis daca la poza de profil, indragostitii, au postat o poezie.

Mi-nu-nat! Mai vrem, noroc cu bunicile ce erau la noi in vizita, in felul asta am profitat si am iesit la o cafea romantic, doar noi doi :)

image3 image7 image6 image4 image2

Pantaloni #Bershka
Bluzon vintage
Light purple PUMA
Sapca e din Auchan
Extensii gene Poeme de beaute Salon

image1