Spune-mi ce iubesti, #PeRomaneste

Hey, hey, hey, suflet fara chei!

Va pup si va puuup!

Ce mai faceti voi, cum o duceti cu fericirea si in cate feluri o exprimati?

Mie de cele mai multe ori imi place sa o exprim in scris. Ador sa scriu mesaje lungi, scrisori sau mailuri persoanelor dragi mie. Nascocesc de fiecare data complimente cat mai giumbuslucase, rime intortocheate, poezioare romantice si sper intotdeauna sa le fac ziua mai buna cu ele.

Sincer va spun si eu astept la randul ma sa primesc doua, trei cuvinte in schimb, nu va ascund asta. As prefera oricand o poezioara scurta de dragoste in locul unui cadou.

Asta imi atinge mie inima cel mai mult!

Tot de-aia am si facut acest blog in urma cu 3 ani, pentru ca simt nevoia sa scriu si sa ma exprim.

Niciodata nu am fost fana sa scriu in limba engleza. Limba romana e dulce, e plina de metafore fumoase si expresii gingase.

Si apropo de asta, stiati ca in anul 2016 in top 10 cele mai folosite hashtag-uri folosite de romani pe Instagram, niciunul nu era in limba romana?

Ce trist mi se pare. Si mi se pare si mai trist sa recunosc faptul ca desi majoritatea statusurilor mele de acolo sunt in romana, intr-adevar si eu tind sa pun hashtag-urile in limba engleza.

De ce oare? Ia hai sa schimbam noi acest obicei!

Ia sa folosim mai multa #iubire, mai multe #flori, mai multa #primavara, mai multe #zambete, mai mult #cersenin, mai multa #Romania, mai multa #pace, mai multa #slanina cu #branza si cu #ceapa! ­čśÇ Haha!

Pe bune!

Uite eu azi m-am imbracat intr-o Ie romaneasca superba, veche de cativa zeci de ani, reconditionata, parfumata si oachesa si mi-am dat seama ca exact in acest gen o sa fie si rochia mea de mireasa.

Si imi doresc foarte mult sa am nunta undeva intr-o poiana plina cu flori de Sanziene, unde sa-mi cante cineva iubirea #PeRomaneste cu greieri pe fundal.

1 2

12 13 6 7 8 9 10 11

Cei de la Samsung Romania sunt cei care au pornit aceasta initiativa de a incuraja oamenii sa se exprime in propria limba si sa foloseasca hashtag-uri romanesti.

In loc sa ne #feeling #blessed and #cool, hai sa ne simtim #binecuvantati, #norocosi, #sanatosi, #stralucitori, #zambitori si #frumosi!

Eu ma alatur acestei miscari si sper din tot sufletul sa intrati si voi in joc.

#VaImbratisez cu #iubire si #dor.

Cu drag,

Sinziana, floare salbatica si zana care face campurile roditoare, femeile fertile si plantele tamaduitoare, in timpul liber.

PS: Rochitele sunt din Livada cu rochii, Locatie: Suntuncopac